Előjegyzés kérése

Rendelőnkben a betegellátás a jelenleg hatályos rendelkezésekkel összhangban előjegyzés alapján történik.  A honlapon található összes kommunikációs csatorna használható időpontkérésre (Facebook Messenger, e-mail, telefon). 

 

Az előjegyzés szükségességét egyrészt az indokolja hogy csökkentsük a fertőző betegségek átadásának esélyét a váróban összegyűlt betegek között, másrészt a szakmai munka előmozdítása. A Covid-19 pandémia kezdete óta nagyon sok telemedicinális lehetőséggel bővült az eszköztárunk (e-recept, e-beutaló stb.), ezek azonban egyes esetekben nem helyettesíthetik a személyes vizsgálatot, az orvossal való személyes kapcsolattartást. Előzetes konzultációval könnyen dönthetünk arról hogy az aktuális panasz vagy adminisztratív teendő igényel-e személyes megjelenést vagy megoldható elektronikusan is. 

 

Az előjegyzési rendszer célja tehát nem az hogy a beteg ne keresse fel a rendelőt! Éppen ellenkezőleg: az a célja, hogy azok keressék fel a rendelőt akiknek a problémája személyes vizsgálatot igényel, ők pedig könnyebben, gyorsabban, tervezetten vehessék igénybe ezt az ellátást. Amennyiben a beteg személyes vizsgálatot szeretne, erre minden esetben nyílik lehetőség előre egyeztetett időpontban.